Kontroll och slutbesiktning 

Hejsan,

Vi är nu inne i byggvecka 25.

En vecka kvar till kontrollbesiktning och 2 veckor kvar till slutbesiktning. Sååå snart flyttas det in 😄

Idag fick vi reda på utav byggarna att plattsättarna som var tänkt till vårt hus planerat bort oss i deras planering då de inte hade tid med oss. De skulle ha varit i huset för ca 2 veckor sedan. Men nu har de satt fart då två killar från Eksjöhus egna firma NM- bygg istället fick komma in och göra vårt hus. 

Då kontrollbesiktning är nästa fredag förväntas dom nog vara klara till då. Ena killen hade sagt att han troligtvis skulle behöva arbeta kväll nästa vecka. 

Detta känns så roligt att höra detta utav byggarna och inte från självaste byggfirman som har planerat allt arbete. När man pratar med dom är allt under kontroll, men när man väl pratar med byggarna hör man att det inte varit kontroll hela tiden.

Nog om det, det blev iaf fart och allt kakel, klinkers och kamin kom idag. Byggarn pratade även om att börja sätta upp köket i morgon 😄

Kakel och klinkers i stora badrummet.

Valnöt/ träfärgat och vitt kakel

Beige klinkers


Hall – beige/vitt klinkers


Kamin – Contura 35 T låg. Dock är täljestenen ej på plats än.


Lär lägga ut något i morgon också om det har hänt något 😊 Det är tur att vi har det så nära till huset samt tillgång till att komma in 😊

Annons

2 reaktioner på ”Kontroll och slutbesiktning 

  1. Det är nära nu, börjar kännas stressigt att få allt i ordning inför flytten! Hur olika det är med vilken ordning saker görs, vi fick köket uppsatt tidigt men målning senare. Hos oss är elektrikerna i full gång med att koppla in allt och snart ska tvättstugan monteras. När har ni slutsamråd med kommunen?

    Gilla

    1. Ja, det är ju det. Vi har kontrollbesiktning nästa vecka, vet inte hur mkt det måste vara klart tills dess. Okej, spännande. Vi ska troligtvis ha slutsamråd tisdag v.32. Ni då?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s