Målning, kök och tomtarbete

Hej! 

Målningen är i fullgång nu också, plattsättarna skulle även ha börjat med badrum, hall och tvättstuga. Men av någon anledning dröjer dom.

Alla väggar förutom 3st kommer bestå av färgen vit. De andra kommer ha en fondvägg. Var inne och tittade när de spacklade, min tanke var att de spacklar som en annan gör med ett gojs och smetar ut, men inte här inte. Det såg ut som en färgspruta fast det kom spackel som de sprutade. Alla skarvar satt en tejp som du sprutade spackel på, tror inte ens de behövde slipa.

1-2 andra målningen3 målningen, vitt och ljust 🙂

 I helgen var vi inne och såg att listerna var målade, så antar att de ska sätta upp dom i veckan. Dock inga taklister då vi valde bort dessa.

Köket har även levererats till huset. Dock ännu inte uppsatt. Ska bli så kul när det kommer upp.

På onsdag ska utomhusfärgen vi beställde komma. Vi valde en som hette Klippan, det är den gråa i mitten samt en vit färg.
Vi har även börjat få lite hjälp med tomten. En kompis till Jocke var nere i helgen och jämnade ut lite, han skulle dock ha hållet på hela helgen. Men grävaren gick oturligen sönder och kunde inte fortsätta. Detta är nedanför huset, det är som en sluttning från huset och hit ner.


Drömmen är att det till sist kommer se ut så här ungefär i slätten ner från hus och altan :).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s